Berlijn

Vliegtickets naar Berlijn al vanaf € 29,-

Prachtig Berlijn

Berlijn behoort tot een van de populairste steden van Europa voor stedenreizen. Er is genoeg op te noemen om eens n tripje naar het aantrekkelijke Berlijn te maken. Vaak zijn er leuke aanbiedingen en boek je al een goedkoop vliegticket naar Berlijn vanaf € 29,- 

Wat je eigenlijk moet doen is je even verdiepen in de geschiedenis van de stad voordat je deze gaat bezoeken. Dan zal je begrijpen waarom de dingen in Berlijn zijn zoals ze zijn. Het gastvrije Berlijn is schoon en relatief veilig. Het is een zeer aangename stad om te vertoeven.

Dat Berlijn rijk is aan cultuur merk je aan de vele bezienswaardigheden en de grote hoeveelheid aan musea, festivals en andere leuke evenementen. Je zal je in Berlijn geen moment te vervelen.

Berlijn heeft een ruim aanbod aan hotels. je kunt er verblijven voor enkele tientjes per kamer per nacht tot honderden euro’s in een van de luxe vijfsterrenhotels.

Berlijn Schönefeld Airport?

Berlijn Schönefeld Airport ligt ten Z-oosten van Berlijn in de deelstaat Brandenburg. Berlijn Schönefeld Airport is na Berlijn Tegel Airport de tweede luchthaven van de Duitse hoofdstad.

De afstand van Berlijn Schönefeld Airport naar het centrum van Berlijn ligt op 22 kilometer afstand van het vliegveld, met de auto ben je ± 30 minuten onderweg.


Gat Rossio
€257
Gat Rossio

Dit sfeervolle driesterrenhotel ligt zeer centraal in de wijk Baixa. Bij binnenkomst valt de moderne...

  • 13 Reviews
Casual Sevilla de las Letras
€311
Casual Sevilla de las Letras

Casual Sevilla is een bijzonder, kleinschalig en modern hotel op een prima locatie in het centrum...

  • 71 Reviews
SPLASHWORLD Aqua Bay Suites
€743
SPLASHWORLD Aqua Bay Suites

Direct naast het zeer populaire Aqua Bay Hotel, ligt het spiksplinternieuwe SPLASHWORLD Aqua Bay...

  • 53 Reviews
Oskar
€947
Oskar

De appartementen liggen in het centrum van Westendorf waar je na een dag op de piste uitstekend kunt...

  • 15 Reviews