Berlijn

Vliegtickets naar Berlijn al vanaf € 29,-

Prachtig Berlijn

Berlijn behoort tot een van de populairste steden van Europa voor stedenreizen. Er is genoeg op te noemen om eens n tripje naar het aantrekkelijke Berlijn te maken. Vaak zijn er leuke aanbiedingen en boek je al een goedkoop vliegticket naar Berlijn vanaf € 29,- 

Wat je eigenlijk moet doen is je even verdiepen in de geschiedenis van de stad voordat je deze gaat bezoeken. Dan zal je begrijpen waarom de dingen in Berlijn zijn zoals ze zijn. Het gastvrije Berlijn is schoon en relatief veilig. Het is een zeer aangename stad om te vertoeven.

Dat Berlijn rijk is aan cultuur merk je aan de vele bezienswaardigheden en de grote hoeveelheid aan musea, festivals en andere leuke evenementen. Je zal je in Berlijn geen moment te vervelen.

Berlijn heeft een ruim aanbod aan hotels. je kunt er verblijven voor enkele tientjes per kamer per nacht tot honderden euro’s in een van de luxe vijfsterrenhotels.

Berlijn Schönefeld Airport?

Berlijn Schönefeld Airport ligt ten Z-oosten van Berlijn in de deelstaat Brandenburg. Berlijn Schönefeld Airport is na Berlijn Tegel Airport de tweede luchthaven van de Duitse hoofdstad.

De afstand van Berlijn Schönefeld Airport naar het centrum van Berlijn ligt op 22 kilometer afstand van het vliegveld, met de auto ben je ± 30 minuten onderweg.


img here
€1.032
Barut Lara

Tijd voor twee én voor de hele familie in Barut Lara. De kinderen sloven zich uit in de speeltuin...

  • 127 Reviews
img here
€661
Caballero

Hotel Caballero heeft frisse look and feel. Spring in het zwembad, ontspan in de wellness of geniet...

  • 5 Reviews
img here
€780
Presidente

Hotel Presidente is perfect gelegen in een bruisende omgeving met winkeltjes, restaurants en...

  • 91 Reviews
img here
€493
Savoy Central

Op een citytrip naar Dubai, heeft men het goed voor elkaar in hotel Savoy Central. Met een...

  • 300 Reviews