Londen

Vliegtickets naar Londen vanaf € 39,-

Steden trip London 

Of je hier nu voor de eerste keer of je tiende keer verblijft, Londen blijft geweldig en bruist. Op nog geen uur vliegen vanuit Nederland ben al je in de wereldstad Londen. Zodra je aankomt zie je de rode dubbeldekkers en de zwarte taxi’s en het links rijdende verkeer die zorgen dat je het gevoel hebt in een totaal andere wereld te zijn.

Door de opkomst van de vele prijsvechters zijn er vaak leuke aanbiedingen van vliegtickets en boek je bijvoorbeeld al goedkope vliegtickets naar Londen vanaf € 39,- retour. Niet voor niets dat er dagelijks vele toeristen naar Londen vliegen.

Onderstaand tref je een overzicht van de vliegvelden in Londen

Londen City Airport, Londen Gatwick Airport, Londen Heathrow Airport, Londen Luton Airport, Londen Southend Airport, Londen Stansted Airport.

Hotels in Londen

Londen heeft een ruim aanbod aan hotels. je kunt er verblijven voor enkele tientjes per kamer per nacht tot honderden euro’s in een van de luxe vijfsterrenhotels.

Openbaar vervoer

Voor wat betreft openbaar vervoer heeft Londen alles en kun je overal gemakkelijk komen: metro (London Underground), bus, lokale trein (London Overground), tram, riverboat en de Docklands Light Railway (DLR). En natuurlijk de beroemde London cabs.

Piccadilly Circus

Piccadilly Circus is één van de belangrijkste pleinen van Londen. Wat opvalt zijn 2 elementen die eruit springen op het plein: de Eros-fontein en de uitbundige lichtreclames op het plein die je het gevoel geven in een heuse wereldstad te zijn. Piccadilly Circus is vooral in het weekeinde erg levendig een geweldige plek voor een avondje stappen en voor ieder wat wils te bieden heeft.

Chinatown

Aan de rand van de wijk Soho ligt Chinatown. Chinatown beslaat een aantal straten waarin er inmiddels echt bijna alleen maar Chinese restaurants, winkels en kruidenzaakjes te vinden zijn. Een aantal straten zijn vooral ‘s avonds direct herkenbaar aan de typische rode lantaarns die in de straten hangen. De straatnaambordjes zijn hier overigens tweetalig: Chinees en Engels. Als je Chinees wilt gaan eten die moet zeker eens hier gaan kijken. De gegaarde sojakippen hangen hier net als in Hongkong gewoon achter de ramen.

In Chinatown kun je in de kruidenwinkeltjes ook allerlei Chinese kruidenoplossingen kopen voor allerlei lichamelijk en geestelijke kwaaltjes. Wie nieuwsgierig is naar de mystieke Chinese geneeskunde die kan hier zijn of haar kans grijpen.

London Eye

Het grootste reuzenrad ter wereld: The London Eye. Het rad heeft een doorsnede van 135m kan 800 passagiers tegelijkertijd laten genieten van het uitzicht over London. Absoluut de moeite waard een keer te doen.

Buckingham Palace

De residentie van de Koninklijke familie in Londen is ’n ware bezienswaardigheid in Londen. Buckingham Palace wordt vaak gebruikt voor officiële aangelegenheden zoals het ontvangen van staatsbezoek uit andere landen. 


Pod Roza
€252
Pod Roza

In een voormalig paleis uit de Renaissance vind je het oudste hotel van Krakau: Pod Roza. Gelegen...

  • 3 Reviews
TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa
€1.593
TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa

Liefhebbers van luxe en gastronomie vinden hun plek in TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa....

  • 18 Reviews
Bellis Deluxe
€884
Bellis Deluxe

Dit luxe, kindvriendelijke hotel is gelegen tussen de pijnbomen en direct aan het strand. Voor het...

  • 91 Reviews
Daniel
€186
Daniel

Dit unieke en trendy hotel, gelegen naast Schloss Belvedere, is een perfecte keus voor een...

  • 60 Reviews